Contributie

VERENIGING

Aspiranten (7-12 jaar)

€15/kwartaal

Junioren (13-16 jaar)

€25/kwartaal

Senioren (17+)

€35/kwartaal

Algemeen lid

€8/kwartaal

Donateur

€15/jaar

Advertentie

v/a €30/jaar

Met een sleuteltag heb je toegang tot het pand als er niemand open doet. De borg van de sleuteltag bedraagt €30. Indien je opzegt krijg je dit bedrag terug. Bij het niet retourneren of verlies zijn we genoodzaakt €150 schadeloosstelling op te eisen.

Inschrijven in drie stappen

  1. Je kunt hier het PDF Inschrijvingsformulier downloaden.  Download Inschrijfformulier

  2. Vul vervolgens het formulier in met Acrobat Reader en onderteken het (we hebben jouw handtekening nodig!). Vergeet niet het menu-item Invullen en ondertekenen te selecteren. Voor Android en iOS zijn er vele apps beschikbaar om het PDF formulier te ondertekenen (bv Adobe Fill & Sign, Fill and Sign PDF Forms).

  3. De kopie van het ondergetekende formulier kunt je naar info@dehalterzaandam.nl mailen.

Bij ons betaal je geen inschrijfgeld en is het mogelijk om in groepsverband te trainen!

Opzeggen kan alleen via de mail of schriftelijk met inachtneming van een maand opzegtermijn voorafgaand aan een nieuw kwartaal!

De Halter is niet zomaar een sportschool, maar wij zijn een vereniging. Inmiddels is onze vereniging niet alleen meer een worstelvereniging. Hoewel wij nog steeds worstelaars onder onze leden hebben, doen onze dames-, heren- en jeugdleden ook aan krachtsport, conditietraining en hardlopen.

Als je lid wordt, betaal je contributie per kwartaal of jaar. Hiervoor mag je elke dag (onbeperkt) komen sporten tussen 9.00 uur en 21.00 uur. Gezelligheid staat hoog in het vaandel. Naast sportactiviteiten worden er ook andere activiteiten georganiseerd, zoals een filmavond voor de jeugd, een klaverjas-/spelletjesavond, een nieuwjaarsreceptie, ledenvergadering enz.

De Halter is een leuke en gezonde sportclub die inmiddels een groot aantal leden telt en veel vrijwilligers die het hele gebeuren draaiende houden!